Udlejning

Udlejer – Inge Pedersen – telefon 24272742

Lejepriser gældende fra 1. februar 2017

• Hverdage (mandag-torsdag) kr. 1250.
  • Weekends (fredag, lørdag og søndag) kr. 1750.
  • Ønskes huset lejet både fredag og lørdag, er prisen kr. 1000 plus kr. 1750.
  • Ønskes huset lejet fredag, lørdag og søndag, er prisen kr. 2000 plus kr. 1750.
  • Ved udlejning til ungdomsfester, skal der betales et depositum på kr. 5000, samt der skal være voksne tilstede.
  • Ved booking opkræves et depositum på halvdelen af lejen, som ikke refunderes, såfremt du annullerer din booking.

Beløbene er inkl. obligatorisk rengøring.

Er du ikke allerede medlem af Stevnstrup Borgerforening, skal du være opmærksom på, at der tillægges et medlemskontingent på kr. 210 til udlejningsprisen, da vi for at følge Skats regler, kun må udleje til medlemmer af foreningen.

I forsamlnigshuset er der gratis Internetadgang via WiFi.

Lejebetingelser:

• Lejemålet træder i kraft den aktuelle dag kl. 9 og ophører efterfølgende morgen kl. 6.
  • Leje inkluderer brug af al service.
  • Lejer er erstatningsansvarlig, såfremt der opstår skader på det lejede, og skal meddeles til udlejer ved afregning.
  • Der skal være ryddet op, fejet gulve og tømt skraldeposer i hele huset, inkl. køkken og toiletter.
  • Der forefindes plasticsække til affald, og de fyldte sække anbringes i container, som er opstillet ved forsamlingshuset.
  • Såfremt ovenstående ikke overholdes, vil der blive rengjort efter regning. Der tillægges lejebeløbet kr. 300 pr. Time.
  • Lejer skal selv medbringe emballage til transport af overskydende mad.
  • Forsamlingshusets service må ikke fjernes fra adressen.